musiknet.dk

Top 10: Verdens Bedste Sanger

Billede: Canva.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Glem alt om Justin Bieber, Miley Cyrus og Taylor Swift. Nok er de hotte lige nu, men de nærmer sig ikke nogen liste over de bedste sangere gennem tiden. Nummer to på listen har blandt andet lavet en klasse sang til filmen, Min bedste vens bryllup. Se top 10 her!

Vi har lavet en liste, som alle aldrig kan blive 100% enig med. En ting er sikkert, at altid er plads til kongen på en top 10 liste, når man kigger på verdens bedste sanger.

De 10 bedste sangere gennem tiderne

Vi har fundet de 10 bedste sange ud fra Rolling Stones top 100 liste, og lavet lidt om på rækkefølgen. Se vores bud på de 10 bedste sangere gennem tiden.

  1. Elvis Presley, The King
  2. Aretha Franklin
  3. Ray Charles
  4. John Lennon
  5. Sam Cooke
  6. Marvin Gaye
  7. Bob Dylan
  8. Stevie Wonder
  9. Otis Redding
  10. James Brown

Man kunne nævne mange flere fantastiske sangere på denne liste, hvor der næsten kunne have været plads til to fra The Beatles. Vi ville gerne have haft Freddie Mercury, Axl Rose, Bob Marley, David Bowie, Prince, Johnny Cash og mange flere med, men vi synes stadig, er det er en fremragende top 10.

Mangler du inspiration til playlisten?

Mange kender følelsen af, at det kan være svært at sætte en god sang på playlisten, når man er under pres. Folk griner ofte af ens bizarre sangvalg, men hvis du vælger en sang fra en af ovenstående, så kan du altid forsvarer dig med, at de er nogle af verdens bedste sangere.

Det er dog ikke alle, der lige har lyst til at høre Steve Winwood til en dakkedak fest, men så er du sikkert også taget med til den forkerte fest.

Vi håber, at du var tilnærmelsesvis enig med vores top 10 liste over verdens bedste sangere.

En anden liste, der også kan være svær at ramme helt præcist er, hvem verdens bedste guitarist var. Her har vi givet lidt flere valgmuligheder. Læs artiklen ? Top 20: Verdens Bedste Guitarister Nogensinde

Søgte du efter de 10 bedste sange i stedet for sangere? Tvivl ej, du kan se de bedste sange her: Verdens Bedste Sange

Vi vil gerne sende et ydmygt tak til Perlen i Odense, der via støtte har gjort udgivelsen af denne artikel til en mulighed. På deres webshop kan du finde smykker i massevis, fra alle de store smykke brands.