musiknet.dk

Eric Clapton Til Danmark (Bliv Klar Med Hans Bedste Sange)

Billede: Pixabay
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Datoerne er søndag d. 21 og mandag d. 22 juni 2020, og koncerten kommer til at foregå i Royal Arena, København.

Billetsalget startede allerede d.14 oktober 2019, så hvis du vil høre den levende legende Eric Clapton fyre den af på guitaren, kan det være, at du snart skal i gang med at skaffe billetter. Er du i tvivl om, hvem vi snakker om når vi siger levende legende som også kaldes for Slowhand? så se med her.

Hvem er Eric Clapton? Eric Patric Clapton er i skrivende stund 74 år og blev født d. 30 marts 1945. Han er en englesk singer/songwriter, der er især er kendt for at være fænomenal til at spille guitar. Eric Clapton har været igang med en solokarriere siden 1970’erne. Nogle af hans mest populære sange er Tears In Heaven og Layla.

Hos MusikNet elsker vi god guitar. Eric Clapton er blandt andet blevet kåret af Rolling Stones til at være den anden bedste guitarrist nogensinde lige i hælene på Jimi Hendrix. Se vores liste over de 20 bedste guitarister i verden her: Verdens bedste guitarister

Top 12: Bedste Eric Clapton Sange

Er du så heldig, at du skal til koncert med Eric Clapton, har vi samlet en lille playliste med de bedste sange fra ham gennem tiderne. Vil du lytte til hele albums er nogle af de bedste: 461 Ocean Boulevard (1974), Slowhand (1977), Unplugged (1992), Journeyman (1989) og Eric Clapton (1970).

Her er 12 af de bedste sange med Eric Clapton

 1. Layla
 2. White Room
 3. Tears In Heaven
 4. Wonderful Tonight
 5. Cocaine
 6. I Shot The Sheriff
 7. Crossroads
 8. Little Wing
 9. Bell Bottom Blues
 10. Badge
 11. Let It Rain
 12. Chance the World

Listen kunne laves meget længere. Eric Clapton har lavet nogle fantastiske sange gennem tiden, og har haft en fantastisk karriere. Vi ønsker dig et stort tillykke, hvis du har fået billet til en af hans kommende koncerter i Danmark.

Er du ikke så heldig, kan det være, at du kan nå at finde en billet til en af de andre steder han spiller i Europa i 2020. Se hans tour plan i 2020 på dette link: https://www.ericclapton.com/to... 

Tak til CBD Guide

Afslutningsvis vil vi gerne sende et kæmpe tak til CBDguide.dk, som via støtte har medvirket til skabelsen af denne artikel. På https://www.cbdguide.dk/ kan du blandt andet finde 10 gode grunde til at anvende CBD-olie og en masse oplysninger om, hvad CBD-produkter kan hjælpe med.