musiknet.dk

X Factor-vindere: Se Den Fulde Liste

Billede: Jumpstory
Udgivet d. 06.08.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

X Factor tog Danmark med storm, da tv-showet fra Amerika ramte tv-skærmen på DR. Med Martin Hoberg Hedegaard som den første vinder af X Factor Danmark var vejen lagt til et samlingsprogram på skærmen, der her 13 år efter stadig trækker seere til.

Det er dog ikke alle vinderne, der står lige skarpt i hukommelsen hos den brede del af den danske befolkning. Hvor mange kan du for eksempel huske af navnene fra listen?

X Factor-vindere - Den fulde liste

Mens det var DR, der introducerede X Factor-konceptet i Danmark, så har programmet kørt på TV2 i de seneste to sæsoner, idet TV2 havde købt rettighederne til konceptet.

De første to finaler af X Factor blev set af flere end to millioner seere. Første finale blev set af 2,2 millioner seere, hvilket er det højest målte seertal for et underholdningsprogram i Danmark.

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udarbejdelsena af denne artikel til en mulighed. 

Billig Fitness er en danskejet webshop, der sælger træningsudstyr, træningstøj og træningstasker i hele Skandinavien. Vi sender dem en ydmyg hilsen for støtten, og anbefaler, at du tjekker deres hjemmeside ud, næste gang du mangler ting til fitness.