musiknet.dk

Top 15: Bedste Frank Sinatra Sange

Billede: Wiki images
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vi har sat fokus mod en af de mest succesfulde og bedst sælgende musikartister gennem tiden. Ved du ikke hvad du skal sætte på din playliste? Så får du her 15 af de bedste sange fra Frank Sinatra.

Hvem var Frank Sinatra? Frank Sinatra hed oprindeligt Francis Albert Sinatra, og han blev født d. 12 december 1915. Frank Sinatra var en amerikansk sanger, skuespiller og producer. Han nåede blandt andet at vinde en oscar og har solgt mere en 150 millioner af albums verden over.

Hvornår døde Frank Sinatra? Frank Sinatra døde i maj 1998 i en alder af 82 år af en hjerteanfald. Hans aktive karriere løb helt fra 1935 til 1995, hvor han nåede at være gift hele fire gange imens. Med konen Nancy fik han tre børn, Nancy, Frank Jr. og Tina.

Frank Sinatra var en yderst karismatisk sanger, med en utrolig velkendt stemme verden over. Derfor har vi fundet 15 af de bedste sange fra kunstneren, som stadig bliver spillet utrolig meget den dag i dag.

Det hævdes, at sang nummer 1 på listen, My Way, stadig er en af de mest spillede sange til begravelser i USA den dag i dag. Der er dog også mange andre gode sange på listen, så mangler du at komme en god gammeldags amerikansk diner-stemning? Så kan du lytte lidt til nedenstående dejlige toner fra Frank Sinatra.

De 15 bedste Frank Sinatra sange

 1. My Way
 2. New York, New York
 3. Strangers In the Night
 4. Something Stupid
 5. The Way You Look Tonight
 6. Fly Me to The Moon
 7. That’s Life
 8. Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
 9. Luck Be a Lady
 10. Come Fly With Me
 11. Love and Marriage
 12. Have Yourself A Merry Little Christmas
 13. I’ve Got You Under My Skin
 14. Three Coins In The Fountain
 15. Learnin' The Blues

Fantastisk karriere, hvor der også blev tid til at reklamere for både gin og whisky. Vi nyder stadig at høre et godt nummer fra Frank Sinatra. Så hvis du er træt af at sætte nye sommerhits 2019 på din Spotify, kan vi anbefale at lytte lidt til Frank.

Tak til avXperten

Til sidst vil vi hurtigt takke avXperten og deres støtte til vores indhold her på siden. Find alt lige fra en billig DVD afspiller til moderne kabler, Bluetooth højttalere og meget mere på avXpertens webshop.