musiknet.dk

Top 10: Bedste Numre Fra Elvis Presley

Billede: Pixabay
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vi har fundet 10 af de bedste Elvis-sange på det anerkendte musikmagasin Rolling Stone, hvor der har været en afstemning blandt læserne. Elvis har lavet utrolig mange gode hits, og på listen fremgår hverken: Hound dog, Always on My Mind, Don’t Be Cruel eller A Little Less Converservaton.

Hvem var Elvis? Hans fulde navn var Elvis Aaron Presley, og han var en Amerikansk sanger og skuespiller. Elvis var bedre kendt som “King of Rock and Roll” også blot kaldet “The King”. Han døde i en alder af 42 år (1935-1977) og er den bedst sælgende solo-artist, når det kommer til recorded-music.

Mangler du inspiration til, hvilke Elvis-numre ud skal lytte til, eller er du blot interesseret i at se, hvordan læserne af Rolling Stone har placeret Kongens sange i rækkefølge? Så se listen her.

De 10 bedste Elvis-sange

  1. Suspicious Minds
  2. If I Can Dream
  3. In the Ghetto
  4. Jailhouse Rock
  5. Can’t Help Falling in Love
  6. Love Me Tender
  7. Heartbreak Hotel
  8. An American Trilogy
  9. Kentucky Rain
  10. Mystery Train

Kilde: https://www.rollingstone.com/m... 

Ja, musik og smag er en meget subjektiv ting. Vi synes bare, at det er fantastisk så mange gode numre Elvis nåede at lave. Selv uden for top 10 er der en masse gode Elvis-numre som i den grad er værd at lytte til.

Det er trist, at vi skulle miste ham vi også kalder for Kongen i en alder af 42 år.

Hvordan døde Elvis Presley? Elvis døde af et hjertestop. Der har været mange spekulationer om rockstjernens død, hvor man altid har troet, at det var hans hårde livsstil, der var skyld i hans død. Der er dog undersøgelser, som viser, at han havde en arvelig hjertesygdom, men rock and roll livsstilen hjalp nok ikke på dette.