musiknet.dk

Tønder Festival 2019: Se årets Artister Her

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Tønder Festival er en utrolig mangfoldig festival, som bliver afholdt hvert år tæt på grænsen til vores tyske naboer. Musik-programmet består af folkemusik, hvor der kommer artister fra store dele af verden såsom: Irland, Skotland, Canada, USA, England og ikke mindst Skandinavien.

Hvad er Tønder Festival? Tønder Festival er en årlig folkemusik-festival, som bliver afholdt i byen Tønder i sidste weekend i August måned. Den første festival fandt sted i 1975, og den sælger nu omkring 22.000 koncertbilletter hvert år, hvor mere end 2000 frivillige sørger for, at musikfestivalen forløber som den skal.

På listen over årets artister kan du blandt andet finde Poul Krebs, Jacob Dinesen, Folkeklubben og den nærmest legendariske Niels Hausgaard, som også har gjort det til sin årlige tradition at optræde på Tønder Festival.

Tønder Festival bliver i 2019 afholdt med start fra torsdag d. 22 august, og slutter mandag d. 26 august. Vi har fundet programmet med alle de artister, som er annonceret til at spille til sommerens festival, og ligesom hvert år synes vi, at programmet ser rigtig fornuftigt ud.

Tønder Festival 2019: Artister

Tak til avXperten

Der skal lyde et stort tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. AvXperten har et af Danmarks mest prisstærke udvalg af opladere, kabler, radioer, gadgets og computertilbehør. Du kan blandt andet finde et F-connector stik i deres sortiment.