musiknet.dk

Tinderbox Har Offentliggjort årets Endelige Program: Her Er De 6, Som Vi Glæder Os Mest Til At Høre

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Med 24 nye navne kender vi nu dette års Tinderbox’ komplette, og der er masser at glæde sig til. Tinderbox fik premiere i 2015 og er en festival, som er kendt for at have vitterligt noget for enhver smag. Det er der også i år, og vi vil nu tage et kig på af de navne, som glæder os allermest til at hørei år.

#1 Billie Eilish

Billie Eilish er inkarnationen af en ny generation af piger, der giver en velvalgt fuckfinger til samfundets forventninger og normer. Den kun 17-årige sanger har startet en massebevægelse af normbrydere og outsidere, der har hende som rollemodel. Billie Ellish har skabt sit navn med et hit som “Bury a Friend”, og albummet “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, der udkommer den 29. marts 2019, bliver nærmest med garanti en succes.

2. Lil Uzi Vert

Det går lynhurtigt i hiphopverdenen for tiden, hvorfor Lil Uzi Verts kun to år gamle generationsdefinerende hit “XO Tour Llif3” fra 2017, allerede anses som en klassisker. Det er en af nyere tids vigtigste hiphopsange, og Lil Uzi Verts “Luv Is Rage 2”-album er både modigt og originalt. Vi glæder os til at høre rapperen på Tinderbox.

3. Miley Cyrus

Her kan man virkelig tale om en A-lister, der kommer til Tusindårsskoven i Odense. Miley Cyrus har siden 2013 skabt sig selv et helt nyt og kæmpestort navn med albummet “Bangerz”, som også introducerede os for en twerkende Miley. Det kan kun blive vildt, når en af verdens absolut stærkeste popstjerner kommer på besøg.

4. Giorgio Moroder

Den 78-årige italiener er en legende i musikhistorien, og hans optræden på Tinderbox bliver hans blot anden i Danmark nogeninde.. Giorgio Moroder vandt en Oscar for lydsiden filmen “Midnight Express” og har været manden ved knapperne på flere magiske hits fra 70’erne og 80’erne såsom “Take My Breath Away”, “Danger Zone”, “What a Feeling” og “The NeverEnding Story”.

5. Sigrid

Den norske popsensation Sigrid har spillet i Danmark et par gange i løbet af de seneste år, men hun er nu endelig udkommet med sit fantastiske debutalbum “Sucker Punch”, hvorfor der er al mulig grund til komme afsted til koncerten.

6. Neil Young

Depeche Mode var bestemt deroppe af, men Tinderbox har med Neil Young fået fat i en af de helt store navne fra musikhistorien. Han må siges at være en af de kunstnere, der kan tillade sig at sige, at han befinder sig helt deroppe sammen med Dylan, McCartney og Springsteen. At Tinderbox kan booke så store navne, er bevis på en helt ny form for muskelkraft fra festivalen i Odense.

Ovenstående artikel er udarbejdet i samarbejde med møbelforhandleren Moodings, der sælger fede designermøbler, blandt andet fra Normann Copenhagen. Du kan se deres stilfulde udvalg af sofaer her boligindretning.