musiknet.dk

Tinderbox 2019 Byder På Kæmpe Kunstnere

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Fra den 27. og så til 29. juni byder tusindårsskoven i Odense på den årlige festival Tinderbox, og ligesom de forgangne år er der lagt op til et brag af en fest!

Festivalen er nemlig endnu en gang lykkedes med at tiltrække en masse spændende og interessante navne.

Der er derfor garanti for en skøn weekend for dem, som allerede har fået anskaffet sig en billet. De kan nemlig blandt andet glæde sig til at se følgende kunstnere live.

Miley Cyrus

Den 26-årige amerikanske kunstner har om nogen formået at skabe et navn for sig selv, da hun igennem sin karriere er gået fra at være et ikon for børn, da hun optrådte i børneshowet “Hannah Montana”, til at være en grænsesøgende og meget omdiskuteret sanger.

Hun har 16 millioner solgte plader på sit CV og står bag flere hits, der har toppet diverse hitlister verdenen over.

Blandt hendes mange hits kan blandt andet nævnes “Malibu”, “We Can’t Stop” og “Wrecking Ball”. Disse var ikke blot populære som sange. Musikvideoerne til numrene har også været genstand for stor debat.

Miley Cyrus er planlagt til at spille klokken 23:05 om fredagen på rød scene.

ASAP Rocky

Man behøver ikke være ret godt sat ind i den amerikanske rap-kultur for at vide, hvem Rakim Mayers, som bedre er kendt under kunstnernavnet ASAP Rocky, er.

ASAP Rocky startede sin musikkarriere i 2007 som en del af rapgruppen ASAP MOB, som bestod af flere amerikanske rappere.

Siden da har han lavet store hits som en del af den gruppe, men også leveret utallige hitbaskere på egen hånd.

Nogle af hans absolut største hits som soloartist har han produceret i samarbejde med andre store artister. “Wild For The Night” er med Skrillex, “Praise The Lord” er med Skepta og “Fucking Problems” er med Drake for at give en række eksempler.

ASAP Rocky har også lavet numre med Kanye West, Kendrick Lamar, Rihanna og mange andre store kunstnere.

ASAP Rocky spiller på blå scene om lørdagen klokken 19:45.

Billie Eilish

Billie Eilish er uden tvivl en af musikverdenens hotteste kunstnere for tiden. Dette til trods for at hun blot er 17 år. Det kan man dog på ingen måde høre på hendes musik, der er både potent, futuristisk og stilistisk gennemført.

Hendes første sang skrev hun, da hun var blot 13 år gammel. Den havde titlen “Ocean Eyes” og blev i tidernes morgen udgivet på SoundCloud.

I dag har den amerikanske sangerinde flere sange på de globale hitlister, og specielt sange som “Bad Guy”, “Bury a Friend” og “When the Party’s over” har været, og er fortsat, populære verdenen over.

Billie Eilish spiller klokken 17:05 på rød scene allerede om torsdagen.

The Chainsmokers

Tinderbox bliver den første danske festival nogensinde, som får æren af at præsentere The Chainsmokers på scenen.

The Chainsmokers har, ligesom mange andre af de store kunstnere på programmet, et par kæmpe hits på samvittigheden.

Heriblandt har The Chainsmokers stået bag megahittene “Closer”, “#Selfie”, “Don’t Let Me Down” og “Something Just Like This”, som Coldplay også var med inde over.

The Chainsmokers spiller torsdag klokken 23:05 på rød scene.

God festival

Der er derfor i den grad lagt op til et brag af en festival bare med disse 4 navne, som forresten langt fra er de eneste store navne på festivalen.

Tinderbox byder også på Swedish House Mafia, Benal, L.O.C, Dean Lewis, Diplo, Lana Del Rey, Loud Luxury, Lost Frequencies og mange flere!

Hos MusikNet ønsker vi dig en rigtig god festival.

Tak til Citatplakat

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Citatplakat, der sælger alverdens fede plakater med de sjoveste og bedste citater.

Tak for hjælpen med artiklen. Det er yderst værdsat.