musiknet.dk

Tidligere Vindere Af X-factor, Hvor Mange Af Dem Kan Du Huske?

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Så er det i aften d. 12 april, at årets X-factor finale løber af staben. De tre finalister er henholdsvis Benjamin, Live og Kristian.

De første to har stillet op som solister under 23 år. Her har de haft den danske rapper og producer Ankerstjerne som deres mentor.

Den sidste finalist af de tre nævnte er Kristian.. Han har stillet op i kategorien: Solister over 23 år. Han har haft den garvede dommer Thomas Blachman som sin mentor under forløbet.

Der bliver ingen grupper i dette års finale, som ellers har haft glæden af at have sangeren, som også er datter af Bent Fabricius, Oh Land som deres coach. Hun havde blandt andet gruppen med Bea og Maria, som ellers gik viralt efter flere af deres første optrædener, men desværre blev nødt til at trække sig fra konkurrencen grundet private årsager.

Der vil da være musikgrupper at finde i Forum Horsens i aften, hvor finalen bliver afholdt. Her kommer den gendannede gruppe Alphabeat blandt andet og spiller, hvor Scarlet Pleasure også er blevet offentliggjort til at spille.

Populariteten af det musikalske talent show er dalet lidt igen i år, hvor programmet ellers har prøvet at få nyt liv ved at flytte over på kanalen TV2.

Tidligere har programmet haft utrolig høje seertal, men på trods af det, har det været svært for vinderne af de tidligere programmer at slå igennem med en musikalsk karriere efterfølgende.

Vi har lavet en liste over tidligere vindere, hvor det nu mange år efter er lykkedes den første vinder af X-factor 2008 at få et stort gennembrud inde for musikken.

X-factor Martin, der nu hedder Saveus, åbnede sidste år Orange Scene på Roskilde Festival. Han er derfor ved at få etableret sig et stabilt navn på den danske musikscene, men hvor mange af de andre vindere fra de tidligere sæsoner kan du huske?

Hvem er de tidligere vindere af X-factor? Find dem her:

Sæson 1 - Vinder af X-factor 2008: Martin Hedegaard

Sæson 2 - Vinder af X-factor 2009: Linda Andrews

Sæson 3 - Vinder af X-factor 2010: Thomas Ring Petersen

Sæson 4 - Vinder af X-factor 2011: Sarah Skaalum Jørgensen

Sæson 5 - Vinder af X-factor 2012: Ida Østergaard Madsen

Sæson 6 - Vinder af X-factor 2013: Chresten Falck Damborg

Sæson 7 - Vinder af X-factor 2014: Anthony Jasmin

Sæson 8 - Vinder af X-factor 2015: Emilie Esther

Sæson 9 - Vinder af X-factor 2016: Embrace

Sæson 10 - Vinder af X-factor 2017: Morten Nørgaard

Sæson 11 - Vinder af X-factor 2018: Place on Earth

Selv her på MusikNet, var der nogle af de tidligere vindere, som lige var gledet ud af vores hukommelse. Det bliver dog spændende at følge, hvem der løber med sejren i sæson 12, hvor det er tre unge, men yderst karismatiske deltagere, som står tilbage i finalen.

Tak til avXperten

Der skal lyde et stort tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. De er en af Danmarks største forhandlere af av-udstyr. Her kan du blandt andet få en HDMI-switch, som gør det muligt at skifte mellem flere forskellige HDMI-signaler, samt tilkoble yderligere enheder til dit TV.