musiknet.dk

Rapper Skal 240 Dage I Fængsel

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Den tidligere så populære rapper Soulja Boy har modtaget en fængselsdom på intet mindre end 240 dage. Dette blev stadfæstet i en dom, der blev giver i går. Dommen sker på baggrund af, at musikeren ikke har overholdt en betinget dom, der indeholdte samfundstjeneste.

Sådan skriver mediet TMZ.

Soulja Boys historik med ordensmagten starter tilbage i 2017, hvor han modtog en betinget dom, der lød på fem år samt 240 dages samfundstjeneste. Dommen blev afgivet på baggrund af ulovlig besiddelse af skydevåben.

I februar valgte politiet at foretage en ransagning af rapperens hjem, fordi en ekskæreste til musikeren havde anklaget ham for at have overfaldet og kidnappet hende i seks timer.

I forbindelse med ransagelsen af rapperens hjem, som følge af anklagen, fandt politiet ammunition, der pga. hans tidligere dom ikke var lovligt for ham at besidde. Dette sker oven i, at han havde forsømt sin samfundstjeneste. Rapperen har angiveligt prøvet at dække over hans forsømmelse ved at ændre og fuske med hans dokumenter.

Disse hændelser har resulteret i, at rapperen har modtaget små 240 dages fængsel. Dog har musikeren allerede afsonet 40 dage i forbindelse med arrestationen. Herefter skal han også aftjene 265 dages samfundstjeneste.

Soulja Boys forsvarer i retten prøvede angiveligt at argumentere for, at rapperen siden anholdelsen har set lyset. Et argument, som retten altså ikke godtog. Dog tyder det på, at Soulja Boy skal være tilfreds med dommen. Dommeren overvejede angiveligt at idømme ham hele 2 års fængsel.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe printere.