musiknet.dk

Northside Afslører Tre Hovednavne

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

For nyligt afslørede NorthSide tre hovednavne for næste års festival, og det er svært at forholde sig objektiv og ikke lyde alt for begejstret, når hovednavnene er Bon Iver, The Streets og Major Lazer.

I mange år har NorthSide-publikummet efterlyst og sukket efter Justin Vernon, også kendt som Bon Iver, og i 2019 får de deres vilje. Medmindre han aflyser. Det har vi jo desværre set før med de store artister.

I hvert fald er det planen, at han skal optræde den 8. juni, som er festivalens sidste dag. Ud over ham afslørede arrangørerne følgende hovednavne: Major Lazer og The Streets.

Major Lazer og The Streets spiller henholdsvis den 7. og 6. juni.

Flere danske navne på plakaten allerede

Arrangørerne afslørede en række yderligere artister, som festivalgængerne kan glæde sig til i 2019, og der vil blive serveret en del dansk på næste års NorthSide-festival, hvor man blandt andet vil kunne opleve The Minds of 99, Lydmor og Suspekt.

Bon Iver leverede en fabelagtig præstation, sidst han var i Danmark

Da Bon Iver sidst var i Danmark, viste kalenderen 2017. Haven Festival var anledningen, og det blev en, mildest talt, mindeværdig koncert, som flere anmeldere honorerede med seks stjerner.

Gensyn med Mike Skinner

Mike Skinner, der er frontmand i The Streets, har faktisk været på NorthSide en gang før, nemlig tilbage i 2011, hvor festivalen endnu var helt ny.

Dengang var det i forbindelse med en afskedsturne. Heldigvis var afskeden ikke permanent. I 2017 gjorde han comeback, og i 2019 får NorthSide-gæsterne altså muligheden for at opleve den britiske legende igen.

Tak til cbdsalve.dk

Her til slut vil vi godt takke folkene fra cbdsalve.dk, der har hjulpet med udarbejdelsen af denne artikel.

Kender du ikke cbdsalve.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en hjemmeside, hvorpå du kan læse alt, hvad der findes af informationer om CBD-salve