musiknet.dk

Neil Young Kommer Til Danmark

Billede: Pexels.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

De personer, der har sikret sig billet til den populære musik-festival Tinderbox, kan glæde sig over, at der er blevet booket en vaske ægte legende til at optræde på festivalen, nemlig Neil Young.

Udover at have tilføjet Neil Young til Tinderbox, der i øvrigt foregår i Odense, hvis man skulle være i tvivl, er danske The Savage Rose også blevet annonceret til at skulle optræde.

Legenden Neil Young har været igennem lidt af hvert i løbet af hans efterhånden lange karriere. Hans karriere har blandt andet budt på, Crosby, Stills, Nash & Young, populære soloalbums og Crazy Horse. På nuværende tidspunkt er sangeren aktuel med bandet Promise of the Real.

Koncerten på Tinderbox bliver den eneste af slagsen fra Neil Youngs side i Skandinavien denne sommer. Og hvis man tager fortidens optrædelser i mente, kan gæsterne godt glæde sig til en lang og fyldestgørende koncert.

Tilbage i 2016 optrådte Neil Young i ikke mindre end tre hele timer på Roskilde Festival, og tilbage i 2014 leverede han en imponerende god præstation i forbindelse med en koncert i Forum.

Tinderbox anno 2019 bliver afholdt i Tusindårsskoven i Odense fra d. 27-29 juni. Udover Neil Young, kan gæsterne se frem til yderst prominente navne som ASAP Rocky, Lil Uzi Vert, Diplo, Billie Eilish, The Chainsmokers, Lana De ray, Macklemore og Swedish House Mafia.