musiknet.dk

Musik I Counter-Strike: EZ4ENCE - Har Du Den Også På Hovedet?

Billede: CS:GO screenshot
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vi lytter og spiller ikke kun musik hos MusikNet. Vi spiller og lytter også til Counter-Strike: Global Offensive. Heldigvis er der music kits med i spillet, så vi kan skrive om dette på vores musikside.

Det er altid træls at blive skudt af modstanderen, især når der kommer en højlydt og dårlig sang på, fra deres music kit. Der er dog lige kommet et nyt music kit, som vi er blevet vilde med.

Hvad er EZ4ENCE? EZ4ENCE er en sang lavet af The Verkkars, som handler om den finske eSport og Counter-strike clan ENCE. EZ står for easy, og det er et udtryk, som bliver brugt meget i CS. Det betyder nemt. I slutningen af en runde, kan man få en sang til at blive spillet, eksempelvis EZ4ENCE.

Er du i tvivl om, hvad de synger? Det forstår vi godt. Vi sad hele weekenden og gættede, hvad det var for et sprog. Det er finsk, og det de synger i den korte session man får er: ez4ence ence ence dens putted upperbelt putted upperbelt.

Vi vil ikke rode os for meget ud i, hvad det betyder, men hvad vi kan forstå på HLTV’s forum, betyder det noget med stærk snus, og selvfølgelig at det er nemt for Counter-Strike clanen Ence.

Du kan finde sangen ved at søge efter navnet på eksempelvis YouTube eller Spotify. Hvis du ligesom os, gerne vil høre den hurtigt, har vi lige tilføjet et hurtigt link, så du finde den på Spotify her:

https://open.spotify.com/track... 

Det er lidt noget andet musik, end det vi plejer at anmelde og skrive om. Det kunne dog være et godt tip til playlisten, hvis du hænger ud med dine gamer-venner. Man kan jo ikke blive ved med at smide Basshunter på.

Top 15: Bedste counter-strike sange (Musik kits)

Har du hørt en god MVP anthem i 2018, som du stadig leder efter? Vi har fundet de bedste CS:GO music kits fra 2018 og lavet en liste. Find eventuelt alle sangene på linket i kilden, hvis du vil høre dem på YouTube.

 1. AWOLNATION - I Am
 2. Daniel Sadowski - Total Domination
 3. Feed Me - High Noon
 4. Midnight Riders - All I Want for Christmas
 5. Skog III - Arena
 6. Austin Wintory- Desert Fire
 7. Damjan Mravunac - The Talos Principle
 8. Ki:Theory - MOLOTOV
 9. Various Artists - Hotline Miami
 10. Daniel Sadowski - The 8-Bit Kit
 11. Noisia - Sharpened
 12. Darude - Moments CSGO
 13. 13 Skog - Metal
 14. Troels Folmann - Uber Blasto Phone
 15. Proxy - Battlepack

Sail med Awolnation var en af de bedre, men vi var overrasket over, hvor mange gode sange der kom, da vi var inde at spille i weekenden. Dette er en positiv tendens, hvis vi kan sørge for at skins og music kits ikke tager overhånd, som det endte med i Counter Strike 1.6, til dem der kan huske det.

Kilde: Youtube

Tak til Liams

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Liams, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Liams kan du købe slynger, vikler, bæreseler og andet babyudstyr, som er lavet med omtanke.