musiknet.dk

Lana Del Rey Udgiver Single Fra Kommende Album

Billede: Studio 7042
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Du kender hende fra hits som ‘Born To Die’ og ‘Summertime Sadness’. Navnet er Lana Del Rey, og snart er hun aktuel med nyt album. Dette får titlen Norman Fucking Rockwell, og allerede nu kan du få en forsmag på, hvad der venter. For nyligt udgav hun nemlig en ny single fra dette længe ventede album.

Et af årets mest ventede album er Norman Fucking Rockwell, som Lana Del Rey, der i år kan oplevelse på Tinderbox i Odense, står bag.

Det er den stilbevidste sangerindes sjette studiealbum, og for nyligt gav hun sine tørstende fans en smagsprøv på, hvad der er i vente.

Hun udgav nemlig for et par dage siden en single, der bærer den lange titel ‘Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it’. Et stille, følsomt og meget inderligt nummer.

Du kan høre det herunder, hvis du er nysgerrig:

Hvornår udgives det nye album?

Det er endnu uklart, hvornår det nye album udkommer. Ifølge sangerinden selv er albummet færdigt; det fortalte hun i hvert fald for lidt over to uger siden. Derfor går der nok ikke flere år, før fans af sangerinden skal til at streame i døgndrift.

Sidste år udgave Lana Del Rey singlerne ‘Venice Bitch’ og ‘Mariners Apartment Complex’. Hvorvidt disse sange kommer til at figurere på albummet, vides ikke.

Det kommende album er produceret af Grammy-vinderen Jack Antonoff, som tidligere har produceret albums for artister som Taylor Swift og Lorde.