musiknet.dk

Stjernespækket Klimasang Sammensat Af Lil Dicky. Hvordan Samlede Han 30 Top Artister?

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

David Andrew Burd bedre kendt som Lil Dicky er en Amerikansk komiker og rapper, som har samlet en lang række af store stjerner, hvor de har lavet en sang om klimaet og om at beskytte vores jord. Sangen hedder Earth. Se den vilde liste over, hvem der medvirker i sangen her.

Fredag d. 19 april udkom der en meget aktuel sang med en masse store stjerner - sangen hedder Earth. Budskabet er klart, nemlig at vi sammen skal beskytte vores klima. Dette er en af grundene til, at Lil Dicky har kunne samle så mange artister, hvor han egentlig har været i gang med at indspille sangen i omkring 2-3 år.

Det startede dog med, at Lil Dicky blot ville lave en sang, hvor forskellige artister var dyr. Det var først senere i processen, at budskabet om at redde miljøet kom ind over, som ikke var en del af de oprindelige planer.

Dette er en af grundene til, at der er et dyrenavn efter hver kendis på den efterfølgende liste, som virkelig repræsentere nogle af de helt store navne i den nuværende kendiskultur.

Medvirkende artister:

As well as Meghan Trainor, Joel Embiid, Tory Lanez, John Legend, Backstreet Boys, Bad Bunny, Psy, Kris Wu.

Kilde: https://onairwithryan.iheart.c... 

Sangen udkom tre dage inden The Earth day, jordens dag, og selvom det umiddelbart ikke er verdens bedste sang, er der alligevel gode sommer vibrationer over sangen, som også har en rigtig sjov tekst.

Sangen starter med Justin Bieber der synger: Hej, jeg er en bavian. Jeg er ligesom et menneske, bare mindre udviklet og min anus er enorm.

Lige meget hvad, er det i hvert fald et god budskab, hvor det er helt vildt, hvor mange kendisser det har lykkedes for rapperen og komikeren Lil Dicky at samle på et nummer.

Den officielle sang på YouTube er 7:11 minutter lang, og musikvideoen er i skrivende stund set mere en 35 millioner gange, og den har været udgivet i mindre end en uge.

Det bliver spændende at følge sangen, og den aktivitet omkring at forbedre vores klima, som der er lige nu.