musiknet.dk

John Mayer World Tour 2019 - Kommer Forbi To Steder I Danmark

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Imorgen, d. 27. marts starter den berømte musiker, John Mayer, sin verdensturne i Melbourne, Australien. Den amerikanske sangskriver og guitarist har senest lavet singlen ‘I guess I just feel like’ som udkom i februar, men mange venter stadig spændt på hans næste album. I oktober giver han to koncerter i Danmark i henholdsvis København og Herning.

Det har været lidt sporadisk, i forhold til, hvornår John Mayer udgiver sine albums. Det seneste udkom i 2017, hvor de to han havde lavet inden da, var i 2012 og 2013.

Han er dog stadig i gang med sangskrivningen, men skrev, at han havde manglet inspiration til at finde på nyt materiale hele sommeren.

I oktober 2018 skrev han sin seneste single ‘I Guess I Just Feel Like’ på en times tid, som dog først udkom i februar 2019, så man kan ikke ligefrem sige, at den store stjerne har været produktiv på den front.

Han starter dog sin verdensturne i morgen, men rammer først Europa til oktober. Du skal dog alligevel være hurtig, hvis du vil have billetter til hans koncerter, hvor det især ser ud til, at han er en populær herre i Danmark.

Skynd dig, hvis du vil have billetter

John Mayer spillede i 2017 i Royal Arena i København og i Jyske Bank Boxen. I 2019 gør han det igen, men billetterne er allerede udsolgt i Royal Arena, på trods af, at han fik blandede anmeldelser for sin sidste optræden.

Så skynd dig, hvis du vil skal have billetter. De blev sat til salg d. 15 marts, og hvis du er hurtig kan du stadig nå at høre ham i Boxen i Herning. Du skal dog være opmærksom på, at det er en mandag han optræder i Herning, hvilket også kan være et resultat af, at der stadig er billetter at hente.

Ikke desto mindre, er John Mayer stadig en populær herre, som blandt andet har vundet 7 grammyer og udgivet 7 studiealbums samt 7 koncert-albums. Se hans album, og hvor resten af hans World Tour 2019 går hen - læs med her:

Studio Albums

Room for Squares, udkom juni 2001

Heavier Things, udkom september 2003

Continuum, udkom september 2016

Battle Studies, udkom november 2009

Born and Raised, udkom maj 2012

Paradise Valley, udkom august 2013

The Search for everything, udkom 2017

Live Albums

Any Given Thursday, udkom Februar 2003

As/Is: Volume Two (Live @ Mountain View, CA – 7/16/04), udkom august 2004

As/Is: Volume Three (Live @ Houston, TX – 7/24/04), udkom august 2004

As/Is: Volume Four (Cleveland / Cincinnati, OH – 8/03/04–8/04/04), udkom august 2004

As/Is: Volume Five (Live @ Philadelphia, PA & Hartford, CT – 8/14/04–8/15/04), udkom august 2004

As/Is, udkom october 2014

Where the Light is, udkom juli 2008

Starter i marts i Australien

John Mayer starter sin verdensturne i Australien, hvorefter han tager en tur op gennem Asien, hvor han spiller i landene: Singapore, Thailand, Indonesien, Hong Kong/China og Japan.

Derefter tager han tilbage og giver en masse koncerter i Nordamerika.

Slutter i Europa

Den første oktober kommer John Mayer til Europa, hvor han starter i Sverige. Derefter går turen til Norge, inden han spiller søndag d. 06 oktober i Royal Arena i København og mandag d. 07 oktober i Jyske Bank Boxen i Herning.

Der er allerede udsolgt i København, og det kan være svært at finde tid en mandag, hvis man bor et stykke væk fra Herning. Derfor kan du se hvor og hvornår han ellers spiller i Europa, hvor København i skrivende stund, er det eneste sted som melder udsolgt.

Hvor og hvornår:

Stockholm, Sverige: Ericsson Globe d. 01 oktober

Oslo, Norge: Oslo Spektrum d. 03 oktober

Trondheim, Norge: Spektrum d. 04 oktober

København, Danmark: Royal Arena d. 06 oktober

Herning, Danmark: Jyske Bank Boxen d. 07 oktober

Amsterdam, Holland: Ziggo Dome d. 09 oktober

Amsterdam, Holland: Ziggo Dome d. 10 oktober

London, England:02 Arena d. 13 oktober

London, England:02 Arena d. 14 oktober

Dublin, Ireland: 3Arena d. 16 oktober

Manchester, England: Manchester Arena d. 18 oktober

Du kan se resten af John Mayer's turplan på hans officielle hjemmeside: https://www.johnmayer.com/ 

Tak til avXperten

Der skal lyde et stort tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. AvXperten er en af Danmarks største forhandlere af AV-udstyr, hvor man blandt andet kan finde antenneforstærkere for at få et optimalt tv-signal.