musiknet.dk

Hvor Kan Man Høre Gratis Musik? Mulighederne Er Mange

Billede: Canva.com
Udgivet d. 23.06.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der er mange muligheder for at høre gratis musik. Man skal dog huske på, at de fleste af de musikere man gerne vil høre, også gerne vil leve af, at man hører deres musik. Der er dog en masse tjenester, hvor man lytte til gratis musik og finde de helt store kunstnere.

Der er både mulighed for at lytte til YouTube og Spotify gratis, og du får stadig adgang til alle de sange der ligger på deres tjenester, men dette vil dog blive afbrudt af reklamer, som er en anden måde, at de kan tjene penge på ved at du lytter gratis til det musik de tilbyder.

Alle i Danmark har også mulighed for at lytte DR: Danmarks Radio “Gratis”. Her betaler man gennem licens, og da alle burde gøre dette, så kan du altså lytte til deres musik gratis.

Du har også mulighed for at lytte til gratis musik på noget der hedder Soundcloud. Her kan du også lytte til gratis musik, hvor der både bliver lagt musik op af en masse up-coming kunstnere, men du kan altså også finde store bands som Red Hot Chili Peppers at lytte gratis til.

Der er uendelig mange måder at høre gratis musik på internettet, og udbydere som Telia og YouSee tilbyder også gratis musiktjeneste, hvis man køber et abonnement hos dem. Så det er sjældent, at der er noget der er helt gratis.

Vi støder ofte på folk, der stadig ikke ved, hvor mange muligheder der er for at lytte til gratis musik. Man kan også downloade en masse apps, hvor der er muligheder for at lytte til gratis musik. De steder vi vil anbefale, og hvad der er godt at kende er følgende:

Hvis du kender disse fire tjenester, så burde du kunne finde det meste musik. Du kan også opgradere til premium udgaver af både YouTube og Spotify og på den måde slippe for reklamer og få nogle ekstra features med i købet.

Tak for støtten avXperten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort TAK til avXperten, der via støtten har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en virkelighed. AvXperten har en webshop, hvor du kan finde alverdens elektroniske komponenter og gadgets. Find blandt andet en mobilholder til bil i deres sortiment.