musiknet.dk

Her Er Den Mest Streamede Sang I Det 20. århundrede

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Har du nogensinde undret dig over, hvilken sang, der egentlig er den mest streamede i nyere tid? Hvis ja, så er du kommet til det helt rette sted! Hvis ikke, så skal du blot være taknemmelig for at være blevet dét klogere.

Det mest streamede nummer, hvor både Spotify, Itunes, Youtube osv. tælles med, er Queens mega-hit fra 1975, “Bohemian Rhapsody”. Sangen er blevet streamet vanvittige 1,6 milliarder gange i alt, hvilket sikrer dem førstepladsen over de mest streamede sange i verdenen.

Den nyfundne interesse for det ellers relativt gamle nummer skyldes den biografaktuelle film med Queen, der ligesom sangen hedder “Bohemian Rhapsody”. Filmen har oplevet stor succes, og har uden tvivl været katalysator for deres titel som den mest streamede sang i det 20. århundrede.

Queen overgår dermed de to legendariske rock-sange “Sweet Child O’ Mine’” og “Smells Like Teen Spirit, der spilles af henholdsvis Guns ‘N’ Roses og Nirvana.

Tak for støtten

Vi takker avXperten og deres smarte Ubiquiti produkter for støtten til dette indlæg. Uden dem var indholdet her på siden ikke muligt, og vi er meget taknemmelige for deres støtte.