musiknet.dk

Helmig Aflyser Alle Koncerter I år

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Hugo Helmig har via en pressemeddelelse meldt ud, at han har aflyst alle hans koncerter i 2019. Pressemeddelelsen fra Hugo Helmis pladeselskab, The Bank.

De mange aflysninger er ifølge meddelelsen et resultat af:

“En hård start på år 2019, hvor Hugo har været på store turnéer i både Danmark og Tyskland. Nu er han så også påbegyndt et behandlingsforløb for et stofmisbrug. Denne hårde tid, både privat og professionelt, har medført, at Hugo har været nødt til at trække stikket i et godt stykke tid”.

Aflysningerne går ud over 13 koncerter i Danmark, samt ni i Tyskland. Dette betyder altså også, at Hugo Helmig ikke kommer til at optræde på Roskilde Festival.

Hugo Helmig har også selv været ude og kommentere sagen, hvor han udtaler følgende:

“Jeg har fået en ny personlig indsigt de sidste måneder, hvilket jeg bliver nødt til at tage alvorligt, på trods af, at det har store omkostninger. Jeg beklager naturligvis dybfølt over for både fans og arrangører, men håber på forståelse for min situation og beslutning. Jeg ville mere end noget andet have optrådt på en masse fantastiske scener denne sommer, men jeg bliver nødt til at arbejde med mig selv, inden det kan lade sig gøre”

Tilbage i marts kom det frem, at Hugo Helmig var blevet tilbageholdt af ordensmagten, fordi han havde taget kokain. Denne hændelse har åbenbart ikke været første gang, hvor Hugo Helmig har taget det ulovlige stof.