musiknet.dk

Denne Kunstner Erstatter Hugo Helmig På Roskilde 2019

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Hugo Helmig aflyste for nyligt alle sine kommende shows for at fokusere på at komme helt på fode igen efter et kokainmisbrug. En af de koncerter, som han aflyste, var på Roskilde Festival, og de kan nu afsløre, at de har fundet en erstatning.

Roskilde Festivalen er den absolut største og mest kendte festival i Danmark, på trods af at der efterhånden er en del meget populære festivaler.

Til dette års Roskilde Festival skulle Hugo Helmig have spillet en af dagen, men han blev desværre nødt til at aflyse denne koncert og resten af sommerens koncerter for at fokusere på at komme sig helt over et kokainmisbrug. Når Roskilde får en aflysning, er der et hul i programmet, som skal fyldes ud, og hullet, som Hugo Helmig efterlader, er netop blevet fyldt ud.

Her er hans afløser

Afløseren for den meget populære Hugo Helmig bliver den tidligere vokalist fra Ukendt Kunstner, Hans Philip.

Hans Philip udgav i foråret sin debutplade som solokunstner, som han valgte at kalde for “Forevigt”.

Dette blev kickstartet til hans karriere som solokunstner, og i den sidste halvdel af dette år drager den 31-årige kunstner på turné,hvor flere af spillestederne allerede er fuldt booket.

Slet ikke nogen ringe start på solokarrieren, først Roskilde og derefter en turné.

Fint selskab

Der er ingen tvivl om, at den 31-årige kunstner får rigtig fint selskab på Roskilde Festival, hvor programmet byder på et stjernespækket program.

Programmet til dette års udgave af Roskilde festival byder nemlig blandt andet på kæmpe navne som Cardi B, Travis Scott, Skepta, Robyn, Scarlet Pleasure og MØ.

Hans Philip er altså langt fra det største navn på programmet, men det skal ikke afholde nogen fra at tro, at den danske kunstner ikke kan levere et fremragende show.

Ukendt Kunstner var nemlig blandt andet kendt for at give nogle ret så levende og begivenhedsrige koncerter, hvilket i særlig høj grad skyldtes Hans Philips vilde energi.

Hugo Helmig aflyser alt i 2019

I midten af maj meldte den unge kunstner ud, at han havde besluttet sig for at aflyse alle sine koncerter i 2019, hvilket selvfølgelig skuffede mange fans.

Dette kommer efter en meget rodet tid i den unge sangers liv, som blandt andet har budt på kokainmisbrug, som han også har været i behandling for.

Han har også selv været ude og beklage mange gange til sine fans, arrangører og alle involverede.

Han nævner også, at aflysningerne netop kommer oven på den turbulente tid, som han har været igennem.

Her hos MusikNet ønsker vi Hugo Helmig god bedring og glæder os over, at Roskilde Festival er lykkedes med at finde en fuldgod erstatning.