musiknet.dk

Demi Lovato Er årets Mest Googlede Person I USA

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Demi Lovato har i 2018 været et vanvittigt populært søgeord. Således er hun altså den person, amerikanerne har søgt på flest gange i 2018. Grunden til den store mængde søgninger skyldes formentligt, at hun tidligere på året tog en overdosis.

Hun er måske ikke den største stjerne i USA, men ikke desto mindre, er Demi Lovato den mest Googlede person (og sanger) i USA, i 2018. Hun kommer altså foran andre prominente navne som Ariana Grande, Rick Ross og Cardi B.

Selvom Demi Lovato er en dygtig og begavet musiker, er det formentligt ikke hendes musiske evner, der har trukket hende op i søgningerne.

Demi Lovato tog i sommers en overdosis af stoffer, der resulterede i, at hun kom på et afvænningsophold. Det var altså alt andet lige denne nyhed, der som fik antallet af søgninger på hende til at eksplodere.

Den mest Googlede sang i 2018 var Queens “Bohemian Rhapsody”. Dette hænger sammen med, at den nyudgivne spillefilm af samme navn har oplevet stor succes, og vanvittige seertal, hvilket for alvor har fået folks øjne op for Queen, endnu en gang.

Her er listen over de mest googlede personer, musikere/bands og sange:

Personer

1. Demi Lovato

2. Meghan Markle

3. Brett Kavanaugh

4. Logan Paul

5. Khloe Kardashian

6. Eminem

7. Urban Meyer

8. Ariana Grande

9. Rick Ross

10. Cardi B

Musikere og bands

1. Demi Lovato

2. Eminem

3. Ariana Grande

4. Rick Ross

5. Cardi B

6. Travis Scott

7. Childish Gambino

8. Machine Gun Kelly

9. Meek Mill

10. Queen

Sange

1. "Bohemian Rhapsody"

2. "This is America"

3. "Baby Shark"

4. "God’s Plan"

5. "Killshot"

6. "In My Feelings"

7. "Electric Slide"

8. "thank u, next"

9. "Mo Bamba"

10. "Lucid Dreams"

Tak til Net2Kompagniet

Et stort tak til Net2Kompagniet, der via deres økonomiske støtte har gjort denne artikel mulig. Net2Kompagniet leverer blandt andet montering af vinduer i Aalborg.