musiknet.dk

Dansk Rapper Om Nyt Album: Der Er Ikke En Eneste Sang, Der Minder Om “C’est La Vie”

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Danmarks måske største hiphopstjerne er måske også den mest tilbagetrukkede af slagsen. Der er selvfølgelig tale om den populære Gilli. I takt med, at Gilli’s succes bare er blevet større og større, så er han også blevet mindre og mindre aktiv på den offentlige scene.

Dette betyder blandt andet, at han næsten aldrig giver interviews længere, ligesom at han sjældent optræder i medierne. Dette har blandt andet resulteret i rygter om, at rapperen skulle være flyttet til det solrige spanien.

Da Gilli for nyligt optrådte i et interview, hvor han deltog i Youtube-kanalen “Uden Filter”, var det altså en større begivenhed.

I interviewet giver rapperen blandt andet antydninger om hans forestående album og fremtiden. Især en udtalelse om hans nye album har vakt opsigt.

“Der kommer et nyt album meget snart. Jeg kan fortælle, at der ikke er en eneste sang, der minder om C’est la vie. 

Denne udtalelse betyder altså, at der kommer et markant andet album end vi tidligere har hørt.

Gilli bliver også spurgt ind til rygterne om, hvorvidt han er flyttet til Spanien, hvortil det “blot” viser sig, at han har lejet sig ind i et hus. Han har dog planer om at købe en bolig dernede.

Generelt var det et meget interessant interview, som rapperen gav. Han annoncerede også, at han ikke anså sig selv som rapper, men derimod sanger. Samtidig fortalte han også, at han gerne ville giftes.