musiknet.dk

Bliv Klar Til Festivallen Med Powerbank Og Lightningkabel

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Skal du på festival denne sommer? Hvis svaret er ja, eller blot på ferie, så vil du nok gerne være sikret, at du har strøm nok på mobilen, uden du skal sidde bundet til en oplader og stikkontakt i flere timer.

Gå efter et MFi Lightning-kabel

Der kan være en række forskellige kriterier, der gør sig gældende, når du skal have en ordentlig strømpakke med på festivalen. Først og fremmest skal du sikre dig, at du har fået et holdbart og stærkt MFi Lightning-kabel med. Uden det, ja, så kommer der næppe meget strøm på din mobiltelefon, så det er lidt et godt udgangspunkt.

Her vil vi anbefale, at du køber et MFi Lightning-kabel, da du dermed er sikret et kvalitetskabel. Dernæst bør det næppe være over en meter langt, da en forøget længde øger risikoen for, at du selv eller andre får hevet og flået unødvendigt i kablet.

En god ide kan være, at du medbringer et ekstra MFi Lightning-kabel - bare for en sikkerheds skyld - eller hvis en af vennerne pludselig er på spanden.

Lad dit behov guide dig

Hvad tager du med på festival? Hvis du blot skal have din iPhone dækket ind, kan den rigtige powerbank faktisk holde dig opladet det meste af festivalen.

Vi ser her på et par udvalgte powerbanks, der har hver deres features og særlige kendetegn, der gør dem oplagte til at tage med på festival.

Survival-udgaven

Den ligner næsten noget, som BS kunne have pakket i tasken, når han og Bubber skulle ud på eventyr. Sandbergs 15.600 mAh 2 x USB-A og 1 x USB-C powerbank er i den grad som skabt til en tur i feltet - eller på festival.

Powerbanken har et solidt vandtæt design, samt har en høj modstandskraft i forhold til støv og stød, hvilket har givet den en IP68-certificering.

Med muligheden for tilslutning via både USB-A og USB-C kan du nemt sætte dit Lightning-kabel til og få opladet din iPhone.

De fleste nye smartphones har mellem 2500 mAh og 4000 mAh-batterier, så du vil have mellem fire og syv fulde opladninger af din iPhone, før du skal bekymre dig om at lade powerbanken op.

Sommerens hit

Det er ikke engang med vilje, at vi her er ude i endnu en powerbank fra Sandberg, men med en kapacitet på 16.000 mAh og solceller, samt 2 x USB er Sandberg-powerbanken nødt til at være med i kapløbet.

Med en pris på omkring de 450 kr. får du her en powerbank, der, hvis festivalvejret viser sig fra sin gode side, kan give dig og vennerne strøm - og blive ved med det, uden den skal sluttes til en oplader.

Solcellerne sørger her for opladningen, så den kan frit ligge ude, når i sidder og nyder en kold øl i solen. Kapaciteten på Sandberg-powerbanken giver dig op til seks fulde opladninger af en almindelig smartphone, så det er lige før, at selv hvis vejret ikke er med jer hele tiden, at du kan komme igennem en hel festival på blot den ene opladning.

Monstret

Vi lover, at denne bliver den sidste powerbank fra Sandberg i denne omgang, men vi er simpelthen bare nødt til at have Sandbergs “monster” af en powerbank med.

Powerbanken har en kapacitet på hele 24.000 mAh, 2 x USB-A og 1 x USB-C, samt den oplades via sine solceller. Tak for kaffe!

Dertil kommer, at den også har indbygget lommelygte, så du kan finde dine ting i teltet - også når mobilen er løbet tør for strøm.

Sandberg Outdoor Solar Powerbank er det fulde navn på denne voldsomme powerbank, der som udgangspunkt rækker til op til ni opladninger af en gennemsnitlig smartphone. Ja, du kan faktisk også bruge den til at oplade din MacBook og iPhone på samme tid. Du skal blot tilslutte et Thunderbolt og Lightning-kabel til de respektive enheder.

Den billige løsning

Hvis du ved, at din iPhone ikke sidder limet fast i dine hænder under festivalen, så er Powerbank 10.000 mAh 2,1A fra Deltaco et rigtigt godt bud på en powerbank til festivalen.

Den koster kun godt 75 kr., men du får mulighed for at tilslutte dit Lightning-kabel, uanset om det er via USB-A eller USB-C. Dertil kommer den i en størrelse, hvor den blot er 1,5 cm. tyk, hvilket gør det muligt for dig nemt at tage den med.

Deltaco-powerbanken giver dig mulighed for at oplade tre enheder på samme tid. Så skal du hjælpe andre, når batteriet er ved at være i bund, så er det bare i med Lightning-kablet.

Tak til AvXperten!

Herfra redaktionen skal der lyde en stor tak for hjælpen til AvXperten og deres assistance i udarbejdelsen af denne artikel.