musiknet.dk

Bieber Forsvarer Chris Brown -og Kritiserer Eminem

Billede: Canva
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Selvom Justin Bieber ikke har været videre aktiv på den musikalske front det seneste stykke tid, eller de seneste år for den sags skyld, så betyder det ikke, at han ikke trækker opmærksomhed til sig.

Den populære sanger har trukket overskrifter i forbindelse med interviews og på de sociale medier, hvor han både tager hans pop-kollega Chris Brown i forsvar og kritiserer rap-ikonet Eminem.

På Justin Biebers instagram profil skriver han således: 

“Jeg kan godt lide Ems flow, men jeg kan ikke lide den måde han disser de nye rappere. Jeg kan godt lide den nye generation af rap, som han bare ikke forstå”.

Udtalelsen kommer ovenpå, at Eminem gik til angreb på hele den nye generation af rappere i hans seneste album, der blev døbt “Kamikaze”. Især den slags rappere, der kaldes “mumble-rappere”, fik hård medvind.

Om Justin Bieber har startet en “social-media war” med Eminem er endnu uvist, men mon ikke, at rapperen har en kæk kommentar til den populære sanger.

I fredags var Justin Bieber endnu en gang aktiv på de sociale medier. Her laver han en meget kontroversiel sammenligning, hvor han sammenligner Chris Brown med de nu afdøde kunstnere Michael Jackson og 2Pac.

Sammenligningen bliver underbygget med med følgende udtalelse:

“Alle vil gerne vente med at give dem respekt og anerkendelse til de dør. Jeg siger det nu, når Chris Brown dør, efter et langt og fuldt liv, så kommer i til at savne det i havde lige foran jer hele tiden. Stol på mig, det kommer til at ske. Dem, der har overset denne mands talent pga. de fejl han har lavet. I bør tænke jer om endnu en gang. Elsker dig Chris Brown”

Opslaget, der blev lagt op på Instagram, har fået over 2 millioner likes. Dog er der også mange, der svarer Justin Bieber imod. Deres argument er, at den fejl, som Justin Bieber hentyder til, som omhandler hans voldsdom mod hans ekskæreste Rihanna, ikke blot er lille fejl.

Chris Brown har været en del i vælten i løbet af hans karriere. Udover voldsdommen, så blev han også anklaget for voldtægt i starten af året. Dog blev han senere løsladt.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring i Esbjerg.