musiknet.dk

Top 20: Bedste Sange Fra Poul Krebs [Krebs Og Kvitnes Tour 2019]

Billede: Michael Kirkegaard
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Poul Krebs og Henning Kvitnes leverede et brag af en koncert d. 01 oktober i Musiikhuset i Esbjerg. Du skal være hurtig, hvis du vil nå opleve Krebs med sin norske ven i Danmark, men turen går videre til Norge. Se det komplette program her og en liste med de bedste sange fra Poul Krebs.

Poul Krebs & Henning Kvitnes tourplan 2019

Når Poul Krebs er på tour med sin gamle ven Henning Kvitnes, leverer han et helt andet show end man er vant til. Poul og Henning komplementerer hinanden fantastisk på en scene, og de skifter til at spille en valgt sang, hvor de leverer en god blanding af danske, norske og engelske sange.

Derudover har de et helt kanon band med, hvor især deres pianist er en kæmpe stjerne, når den får alt, hvad den kan trække på et keyboard.

Hvis du er til den Poul Krebs man kender, hvor han spiller Johnny han var lige ved at bli’ sindsyg, Morrison, Dylan og Elvis og alle de andre sange, som man kender fra jukeboxen på en god bodega, så skal du lede længe efter ham på denne tour.

Det er dog et forfriskende pust at opleve Poul på en anden måde, hvor det musikalske i stedet sidder lige i skabet. Vi sender fem stjerner med på vejen fra MusikNet, og giver dig den komplette tour-plan her.

Dato og spillesteder i Danmark

Dato og spillesteder i Norge

Kilde: http://poulkrebs.wwws.dk/tour.... 

Bedste Poul Krebs sange

Der er ikke mange, som kan fjerne sine fem mest populære sange, og så stadig levere en koncert, hvor hele publikum er helt oppe at køre. Det kan Poul Krebs, da han har lavet god musik i mange år, og har efterhånden et kæmpe repertoire. Se top 20 af hans bedste sange her:

Ja, listen er lang, og den kunne være meget længere.