musiknet.dk

Bedste Lukas Graham Sange

Billede: Canva.com
Udgivet d. 30.07.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Lukas Graham har ikke blot taget Danmark med storm, men med sangen 7 Years tog bandet verden med storm. Nårh ja, og så har de også et stabilt nummer der hedder Take The World By Storm.

I dagens artikel har vi fokus på Lukas Graham og har lavet en komplet liste med de sange, som vi synes er de bedste. Så mangler du inspiration til, hvad du skal sætte på din Spotify, YouTube eller Roadtrip playliste? Så har vi samlet de bedste sange med Lukas Graham.

Liste: DeBedste Lukas Graham sange

 1. 7 Years
 2. Ordinary Things
 3. You're Not There
 4. Mama Said
 5. Criminal Mind
 6. Take The World By Storm
 7. Love Someone
 8. Lie
 9. Love Songs
 10. Drunk In The Morning
 11. Funeral
 12. Off To See The World
 13. Scars
 14. Better Than Yourself
 15. Strip No More
 16. Happy Home
 17. What Happened To Perfect
 18. Playtime
 19. Don’t You Worry ‘Bout Me
 20. Hayo

Når man begynder at kunne levere sådan en god top 20 liste med gode sange, så kan man godt kalde sig selv succesfuld. Vi håber, at du kunne lide vores liste med de bedste sange fra Lukas Graham. Hvis du ikke har haft muligheden for at høre dem LIVE endnu, så kan det klart anbefales. Vi siger tak fordi du læste med og…

Tak til avXperten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til avXperten, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed.


Mangler du et nyt stereoanlæg til at høre Lukas Graham? Så kan du blandt andet finde et stereoanlæg og mange andre fede gadgets og elektroniske komponeter på avXpertens hjemmeside.