musiknet.dk

Band Of Horses Kommer Til Danmark!

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Musikhuset Aarhus har offentliggjort en nyhed, som vi her på redaktionen er yderst begejstrede for. Det amerikanske band, Band of Horses, kommer til Danmark i Juli 2019.

For nyligt kunne Musikhuset Aarhus offentliggøre, at stjernen Patti Smith kommer og spiller på amfiscenen ved Musikhuset Aarhus, og nu følger Band of Horses altså med.

Musikhusparkens kunstneriske chef, Mette Kirer, udtaler følgende om de to offentliggørelse:

“Vi er glade og stolte over at præsentere endnu et verdensberømt navn til vores fantastiske rammer i midten af Aarhus. Band of Horses har i den grad vist sig at være langtidsholdbare, og deres fremragende rock er perfekt til en scene som Musikhusparkens”

Det populære indie rock band slog igennem tilbage i 2016 med deres debutalbum, “Everything All The Time”, der blandt andet indeholdte kæmpehittet “The Funeral”.

Selvom det er 12 år siden, at bandet slog igennem, har de langt fra ligget på den lade side. Efter debutalbummet fulgte Band of Horses op med albummet Cease to Begin, der ligeledes var en stor succes.

Alene i år har bandet publiceret en nyfortolkning af deres hit “No One’s Gonna Love You More Than I Do” under spanske titel “Nadie Te Va A Amar Como Yo”. Sangen er skrevet som en støttesang til det jordskælvsramte ofre i Mexico.

Band of Horses har igennem tiden haft en del forskellige medlemmer i deres band, hvor der primært er blevet udskiftet på guitaristen, trommeslageren og bassisten. De nuværende medlemmer tæller Ben Bridwell, forsanger og guitarist, Creighton Barret, trommeslager, Ryan Monroe, Keyboard og guitarist, og Matt Gentling, bassist.

Billetterne bliver tilgængelige fra d. 13 December kl. 10, på Musikhusetaarhus.dk

Tak til Curvii

Tak til Curvii, der via økonomisk støtte har muliggjort denne artikel. Curvii er en webshop, der blandt andet forhandler tøj fra Zhenzi og Gozzip