musiknet.dk

3 Koncertoplevelser, Din Far Vil Elske

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Julen står for døren, og derfor står du sikkert og mangler den perfekte gave til din far. Rigtig mange fædre svarer blot noget i stil med “Et godt helbred”, “Fred i verden”, eller “Fred og ro” når de bliver spurgt, hvad de ønsker sig til jul.

Derfor kan det være utroligt svært at finde en gave, der ikke bare ender i bunden af en skuffe eller et skab.

I den anledning, bør du overveje at give din far en koncertoplevelse. På den måde får han en gave, han vil sætte pris på, ikke ender bagerst i et skab, og som giver jer kvalitetstid sammen. Win-win-win situation!

Nu står du sikkert og tænker, at det alt sammen er meget fint, men hvilken koncert skal man så vælge? Til dette får du her 3 bud på koncerter, din far uden tvivl vil sætte pris på.

Lars Lilholt Band

Lars Lilholt er en dansk sanger, der blandt andet er kendt for mega-hittet “Kald det kærlighed”. Lars Lilholt har igennem årtier udgivet i alt 35 albums, blandt andet med kendte musikere som Johnny Madsen og Allan Olsen.

Til denne koncert er du sikret højt humør, gamle kendte sing-alongs, og dansk nostalgi. Lige noget for de fleste fædre!

Info
Sted:
Skovdalen, Aalborg
Dato og tid:
d. 02-08-2019 kl. 20:00
Pris
: 250 dkk.

Sting

Er din far mere til en omgang fed rock fra en af de største britiske kunstnere? Så er en koncert med Sting det oplagte valg! Sting, der tidligere spillede i bandet The Police, er verdensberømt for numre som “Fields of Gold”, “Every Breath You Take” og “If You Love Somebody”.

Sting vil uden tvivl sikre jer en aften med verdensklasse rock!

Info
Sted: Teaterpladsen, Holstebro
Dato og tid: d. 21-07-2019 kl. 20:00
Pris: 735 dkk.

Sort snak & hvide løgne

Dette er ikke godt nok ikke en koncert, men nærmere en samtale. Lyder det kedeligt? Så tager du fejl!

Allan Olsen rejser landet tyndt, for at tage en aftens i samtalens tegn med forskellige interessante danskere. En af de mest interessante er med rockstjernen Johnny Madsen.

Allan Olsen og Johnny Madsen har tilsammen et væld af plader og hundredevis af koncerter bag sig, både hver for sig og sammen. Denne aften vil de rive landevejsanekdoter af sig, som altid, skændes om, hvis stjerne, der skinner klarest, og forholde sig til tiden, vi lever i.

Info
Sted: Tobakken, Esbjerg
Dato og tid: d. 03-04-2019 kl. 20:00
Pris: 275 dkk.