musiknet.dk

20 Navne Annonceret Til Distortion Ø - Se Dem Her

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Igen i år bliver Distortion Ø rykket ud på Refshaleøen for at markere afslutningen på festivalen. Festen på Refshaleøen foregår over hele to dage. De seneste års har afslutningen på festivalen været præget af unge og meget spændende navne, der både har været nationale og internationale, hvilket igen i år er tilfældet.

Distortion har nemlig for nyligt annonceret årets første 20 navne, der skal underholde gæsterne til Distortion Ø. Artisterne dækker over en relativt bred vifte af genre, hvor de mest bemærkelsesværdige er en skarp trekløver bestående af de kvindelige rappere Rico Nasty, 070 Shake samt Nadia Rose.

En af de nyeste og klareste stjerner på den amerikanske stjernehimmel er rapperen Rico Nasty, der for alvor er i gang med at indtage den amerikanske hiphop verden. Med en blanding af sin egen aggressive og energiske stil sammen med Soundcloud rap, har hun allerede fået en masse tilhængere.

070 Shake fik sit gennembrud på en lidt atypisk måde, nemlig i form af sin gæsteoptræden i forbindelse på Kanye Wests’ “Ghost Town”, der i øvrigt var en af de populæreste sange på albummet.

Til sidst har vi Nadia Rose, der stammer fra London, og har været en medvirkende faktor til, at London i højere og højere grad bliver en større magtfaktor inden for den kvindelige rap-verden, hvor man aldrig kan vide sig sikker på, hvad den næste store overraskelse bliver.

Ud over de lovende 3 kvindelige artister, kan gæsterne også glæde sig over at skulle se navne som Channel Tres, First Hate, Soleima, Samt internationale DJ’s som Tennis og Dekmantel Soundsystem.

Distortion bliver i år afholdt d. 29 maj til d. 2 juni, hvor Distortion Ø bliver afholdt fra d. 31 maj til d. 1 juni.

De 20 navne, der foreløbigt optræder til Distortion Ø

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe blækpatroner og kontorartikler