musiknet.dk

10 år I Helvede - Festival Fejrer Rundt

Billede: Pixabay.com
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

10 år med heavy metal på Refshalvøen. Heavy metal-festivallen Copenhell fejrer i år 10-års jubilæum, når det går løs den 19. Juni.

Legendariske hovednavne

Du er måske ikke helt deroppe og ringe, hvor lyttere af mainstreammusik er med på vognen, når vi snakker årets hovednavne på Copenhell. Men indenfor metalgenren er der en række hårdtslående navne blandt hovednavnene i den 10. udgave af Copenhell.

Til at markere den runde fødselsdag er selveste Slipknot, Scorpions, Tool, Rob Zombie og Slash, der kommer sammen med Myles Kennedy and the Conspirators.

De danske drenge

Listen af danske navne er ikke den længste, men, der er både klassikere og yngre navne på listen. De danske bands føres i år an af legendariske Pretty Maids, der har været et af de mest toneangivende rock/metalbands på den danske scene siden 1980’erne.

De får i år selskab af de efterhånden lidt ældre københavnerdrenge fra Manticora, mens også Baest og de ret unge gutter fra Slægt også danner den danske front på Copenhell.

Flere på vej?

Med små tre måneders tid til at helvedet bryder løs, så er det svært at tro, at der ikke er flere navne på vej. Hvem det lige bliver, er endnu for tidligt at sige, men man kan jo altid begynde at tjekke de forskellige bands tourdatoer for sommeren og se, hvilke der endnu har huller fra den 19. til og med 22. juni 2019.

Tak til avXperten.dk

Herfra skal der lyde et stort tak til avXperten.dk for deres støtte i udarbejdelsen af denne artikel.

AvXperten forhandler elektronikudstyr, hvor du kan købe alt fra Mac-opladere til USB C-kabler.